Пошуковий запит: (<.>A=Менчинська А$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Менчинська А. Жирнокислотний склад ліпідів паст на основі ікри прісноводних риб [Електронний ресурс] / А. Менчинська // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 169–176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_20 Досліджено вміст ліпідів і їх жирнокислотний склад у пастах на основі ікри прісноводних риб. Надано оцінку відповідності жирнокислотного складу ліпідів досліджуваних об'єктів рекомендованим нормам споживання. Установлено, що сума жирних кислот окремих груп перевищує рекомендовані норми добової потреби людини. Розраховано показники біологічної ефективності ліпідів.
|
2. |
Менчинська А. А. Біологічна цінність білків ікри мойви та сазану [Електронний ресурс] / А. А. Менчинська, Т. К. Лебська // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_3
|
3. |
Менчинська А. В. Конкурентоспроможність банків на інвестиційному ринку України [Електронний ресурс] / А. В. Менчинська // Інвестиції: практика та досвід. - 2015. - № 1. - С. 43-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2015_1_12
|
4. |
Менчинська А. А. Встановлення режимів термічної обробки ікри прісноводної риби для підвищення її мікробіологічної безпеки [Електронний ресурс] / А. А. Менчинська, О. В. Яблонська, Т. К. Лебська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 119-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_27
|
5. |
Менчинська А. Як подолати кризу в рибній галузі України [Електронний ресурс] / А. Менчинська, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_5_4
|
6. |
Менчинська А. А. Оптимізація умов соління ікри товстолоба на основі показника активності води [Електронний ресурс] / А. А. Менчинська, Т. М. Маєвська, Т. К. Лебська // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 194-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_23
|
7. |
Менчинська А. А. Біологічна цінність паст на основі рибної ікри [Електронний ресурс] / А. А. Менчинська, Т. К. Лебська // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_19
|
8. |
Слободянюк Н. М. Вплив меду натурального на показники безпечності рибних пресервів і паст [Електронний ресурс] / Н. М. Слободянюк, А. А. Менчинська, Т. А. Манолі, Я. О. Баришева // Animal science and food technology. - 2019. - Т. 10, № 1. - С. 40-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2019_10_1_8
|
9. |
Менчинська А. Застосування біотехнологічного способу видалення жиру в технології рибних снеків [Електронний ресурс] / А. Менчинська, А. Іванюта, Т. Манолі, Т. Нікітчіна // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 94. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_94_12
|
10. |
Слободянюк Н. М. Удосконалення технології рибних пудингів для дитячого харчування [Електронний ресурс] / Н. М. Слободянюк, А. А. Менчинська, А. О. Іванюта, О. М. Очколяс // Animal science and food technology. - 2020. - Т. 11, № 3. - С. 62-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2020_11_3_8
|
11. |
Іванюта А. О. Вплив біохімічних властивостей сировини на зміну якості малосоленої рибної продукції [Електронний ресурс] / А. О. Іванюта, А. А. Менчинська, О. М. Очколяс, Ч. Цуй, Н. А. Нестеренко, Т. А. Манолі // Animal science and food technology. - 2021. - Т. 12, № 2. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2021_12_2_6
|
12. |
Менчинська А. А. Технологія запіканок на основі рибної ікри [Електронний ресурс] / А. А. Менчинська, А. О. Іванюта, О. С. Пилипчук // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 25. - С. 67-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2021_25_11
|
13. |
Кислиця Я. О. Споживні властивості копченої продукції з гідробіонтів [Електронний ресурс] / Я. О. Кислиця, І. П. Паламарчук, А. А. Менчинська. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2023. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2023_2_15
|