Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Менчинська А$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Менчинська А. 
Жирнокислотний склад ліпідів паст на основі ікри прісноводних риб [Електронний ресурс] / А. Менчинська // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 169–176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_20
Досліджено вміст ліпідів і їх жирнокислотний склад у пастах на основі ікри прісноводних риб. Надано оцінку відповідності жирнокислотного складу ліпідів досліджуваних об'єктів рекомендованим нормам споживання. Установлено, що сума жирних кислот окремих груп перевищує рекомендовані норми добової потреби людини. Розраховано показники біологічної ефективності ліпідів.
Попередній перегляд:   Завантажити - 604.389 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Менчинська А. А. 
Біологічна цінність білків ікри мойви та сазану [Електронний ресурс] / А. А. Менчинська, Т. К. Лебська // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 5-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 782.553 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Менчинська А. В. 
Конкурентоспроможність банків на інвестиційному ринку України [Електронний ресурс] / А. В. Менчинська // Інвестиції: практика та досвід. - 2015. - № 1. - С. 43-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2015_1_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 230.749 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Менчинська А. А. 
Встановлення режимів термічної обробки ікри прісноводної риби для підвищення її мікробіологічної безпеки [Електронний ресурс] / А. А. Менчинська, О. В. Яблонська, Т. К. Лебська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 119-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 276.642 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Менчинська А. 
Як подолати кризу в рибній галузі України [Електронний ресурс] / А. Менчинська, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 6-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_5_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 306.564 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Менчинська А. А. 
Оптимізація умов соління ікри товстолоба на основі показника активності води [Електронний ресурс] / А. А. Менчинська, Т. М. Маєвська, Т. К. Лебська // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 194-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.185 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Менчинська А. А. 
Біологічна цінність паст на основі рибної ікри [Електронний ресурс] / А. А. Менчинська, Т. К. Лебська // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 7. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_7_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 411.879 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Слободянюк Н. М. 
Вплив меду натурального на показники безпечності рибних пресервів і паст [Електронний ресурс] / Н. М. Слободянюк, А. А. Менчинська, Т. А. Манолі, Я. О. Баришева // Animal science and food technology. - 2019. - Т. 10, № 1. - С. 40-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2019_10_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 467.337 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Менчинська А. 
Застосування біотехнологічного способу видалення жиру в технології рибних снеків [Електронний ресурс] / А. Менчинська, А. Іванюта, Т. Манолі, Т. Нікітчіна // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 94. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_94_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 522.149 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Слободянюк Н. М. 
Удосконалення технології рибних пудингів для дитячого харчування [Електронний ресурс] / Н. М. Слободянюк, А. А. Менчинська, А. О. Іванюта, О. М. Очколяс // Animal science and food technology. - 2020. - Т. 11, № 3. - С. 62-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2020_11_3_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 677.944 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Іванюта А. О. 
Вплив біохімічних властивостей сировини на зміну якості малосоленої рибної продукції [Електронний ресурс] / А. О. Іванюта, А. А. Менчинська, О. М. Очколяс, Ч. Цуй, Н. А. Нестеренко, Т. А. Манолі // Animal science and food technology. - 2021. - Т. 12, № 2. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2021_12_2_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 550.849 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Менчинська А. А. 
Технологія запіканок на основі рибної ікри [Електронний ресурс] / А. А. Менчинська, А. О. Іванюта, О. С. Пилипчук // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2021. - Вип. 25. - С. 67-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2021_25_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 408.272 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Кислиця Я. О. 
Споживні властивості копченої продукції з гідробіонтів [Електронний ресурс] / Я. О. Кислиця, І. П. Паламарчук, А. А. Менчинська. // Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2023. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nd_2023_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 695.109 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського